Voyage to Creation

In december 2019 voert TOL een heel bijzonder project uit: een oratorium, gecomponeerd door onze dirigent Jeppe Moulijn, waarin hij Darwin en de bijbel dichterbij elkaar brengt. We werken samen met 4 fantastische koren: Leiden English Choir, het Kamerkoor CM, het Leiderdorps Kamerkoor en het Leids Projectkoor.

Ter gelegenheid van het project zijn er twee speciale nieuwsbrieven verschenen, met daarin leuke Voyage-weetjes: ga naar Nieuwsbrief 1 (januari 2019) en Nieuwsbrief 2 (november 2019)

Ook kunt u onze Voyage-reisgids lezen, waarin Jeppe Moulijn beschrijft met welke achterliggende gedachten hij dit spectaculaire oratorium heeft gecomponeerd. Als u deze reisgids leest, dan komen straks tijdens de concerten de bijbehorende beelden van Darwin’s reis met de Beagle tot leven. Hoor de zeekat en de mastodontenmars!

De crowdfunding om dit kostbare project mogelijk te maken is inmiddels afgelopen. Op voordekunst.nl kunt u het crowdfundingsfilmpje nog eens terugzien. Hier ziet u ook dat er met hulp van 147 donateurs € 10.497 is opgehaald, een prachtig bedrag waarmee de wereldpremière van Voyage to Creation mogelijk wordt gemaakt. Hartelijk bedankt voor uw steun!

De concerten zijn op:

Mede mogelijk gemaakt door: